Πολύτοπο

Ποιοι είμαστε...
Για τέταρτη δεκαετία το φροντιστήριο ΠΟΛΥΤΟΠΟ πιστό στους στόχους που έθεσε από ιδρύσεώς του το 1978, παραμένει στην πόλη του Πειραιά παρέχοντας την ίδια υψηλή ποιότητα σπουδών, με άριστο επιτελείο καθηγητών και άψογο κλίμα συνεργασίας μεταξύ Διεύθυνσης και μαθητών. 
Είμαστε περήφανοι κάθε χρόνο να  υποδεχόμαστε ως μαθητές τα παιδιά των παλιών μαθητών μας που συνεχίζουν την παράδοση γιατί ΠΟΛΥΤΟΠΟ πάνω από όλα σημαίνει μια μεγάλη οικογένεια που μέσα στα χρόνια αυτά ανέδειξε και αναδεικνύει στην πόλη του Πειραιά, καλούς μαθητές, άριστες προσωπικότητες, επιτυχημένους επιστήμονες και εξαιρετικούς επιχειρηματίες. 
Οι αξίες μας...
  • Έχουμε επίκεντρο τον μαθητή ως ξεχωριστεί προσωπικότητα με σεβασμό στις ιδιαιτερότητές του και στηριζόμαστε στην συνειδητή αντίδραση της επιφανειακής εκπαίδευσης.
  • Επιδιώκουμε ο μαθητής να αγαπήσει την γνώση, να αποκτήσει ικανότητα κρίσης και συνδυαστικής σκέψης, να αναπτύξει τις δυνάμεις του θέτοντας και πραγματοποιώντας τους στόχους του.
  • Αλλάζουμε. Ακούμε τις ανησυχίες των μαθητών μας. Μοιραζόμαστε τα προβλήματά τους. Στηρίζουμε τα όνειρά τους. Δυναμώνουμε τις φιλοδοξίες τους.
  •  Επιβραβεύουμε την πρωτότυπη σκέψη των μαθητών μας. Ενθαρρύνουμε την αναζήτηση υψηλών στόχων.
  • Καλλιεργούμε στους μαθητές μας τη θέληση για επιτυχία. Τρέφουμε την ορμή να πετύχουν τον στόχο τους.  Δυναμώνουμε την αντοχή τους για τον δύσκολο αγώνα που θα επιλέξουν.
  • Τέσσερις δεκαετίες το ΠΟΛΥΤΟΠΟ υπηρετεί τον χώρο της εκπαίδευσης. Σεβόμαστε αυτή την παράδοση και την συνεχίζουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου